Czcionka:

A+A-

Kontrast:

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

17.01.2022

II ŚNIADANIE

ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI KUKURYDZIANYMI (1,7), CHLEB Z MASŁEM (1,7), MIÓD, HERBATA Z CYTRYNĄ, RZODKIEWKA

OBIAD

ROSÓŁ Z RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (9), MAKARON Z MIĘSEM GOTOWANYM I WARZYWAMI (1,7,9), KETCHUP, WODA Z CYTRYNĄ, JABŁKO

PODWIECZOREK

MUFINY ORKISZOWE, KAKAO (1,3,7)

WTOREK

18.01.2022

II ŚNIADANIE

BUŁKA GRAHAMKA Z MASŁEM (7), SEREK ALMETTE (7), MLEKO (7), JABŁKO DO CHRUPANIA

OBIAD

ZUPA SZREKOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), PULPETY W SOSIE POMIDOROWYM (3,7), SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ, ZIEMNIAKI, KOMPOT  

PODWIECZOREK

SOK MARCHWIWOWO-BANANOWY, BISZKOPTY (1,3)

ŚRODA

19.01.2022

II ŚNIADANIE

CHLEB PSZENNY Z MASŁEM (1,7), SAŁATA ZIELONA, SZYNKA WIEPRZOWA WĘDZONA, KIEŁKI BROKUŁA, HERBATA ZIOŁOWA

OBIAD

ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9),  PIEROGI Z SEREM I TRUSKAWKAMI (1,3,7), Z MASŁEM I CUKREM (7), WODA Z CYTRYNĄ, MARCHEW DO CHRUPANIA

PODWIECZOREK

BUDYŃ CZEKOLADOWY (7)

CZWARTEK

20.01.2022

II ŚNIADANIE

CHLEB PEŁNOZIARNISTY Z MASŁEM (1,7), JAJKO GOTOWANE (3), POMIDOR, HERBATA Z CYTRYNĄ

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), GULASZ WIEPRZOWY (1,7), KASZA GRYCZANA BIAŁA, OGÓREK KISZONY, KOMPOT 

PODWIECZOREK

KOŁACZYK Z SEREM (1,3,7), MLEKO (7)

PIĄTEK

21.01.2022

II ŚNIADANIE

ROGAL MAŚLANY Z MASŁEM (1,7), KAKAO (7), MARCHEW DO CHRUPANIA

OBIAD

ZUPA POMIDOROWA Z BRĄZOWYM RYŻEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), RYBA SMAŻONA (1,7,4), ZIEMNIAKI, FASOLKA SZPARAGOWA Z MASEŁKIEM (7), KOMPOT, PAPRYKA CZERWONA

PODWIECZOREK

BANAN, WAFLE RYŻOWE

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2022-01-17 12:00:52
Ilość wyświetleń: 6874

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook