Opcje widoku
Powiększ tekst
Powiększ tekst
Pomniejsz tekst
Pomniejsz tekst
Kontrast
Kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Reset
Reset

Jadłospis

PONIEDZIAŁEK

22.04.2024

ŚNIADANIE

CHLEB Z MASŁEM (1,7), PASTA JAJECZNA (3,7) ZE SZCZYPIORKIEM, HERBATA ZIOŁOWA, TRUSKAWKI

OBIAD

ŻUREK ŚLĄSKI Z KIEŁBASĄ I ZIEMNIAKAMI (6,7,10), RYŻ NA MLEKU (7), MUS JABŁKOWY, WODA Z CYTRYNĄ, MARCHEW DO CHRUPANIA, BANAN
PODWIECZOREK KLUSKI NA PARZE Z MASŁEM I CUKREM (1,7), MLEKO (7)
WTOREK 23.04.2024

ŚNIADANIE

ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI KUKURYDZIANYMI (7), CHLEB Z MASŁEM (1,7), TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I SZCZYPIORKIEM (7), HERBATA Z CYTRYNĄ, OGÓREK ZIELONY

OBIAD

ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), KOTLET MIELONY (7), KAPUSTA MŁODA ZASMAŻANA Z KOPERKIEM (1), ZIEMNIAKI, SOCZEK OWOCOWY

PODWIECZOREK

SOK MARCHWIOWO - BANANOWY 100%, BATON ZBOŻOWY (5,6,11)

ŚRODA

24.04.2024

ŚNIADANIE

BUŁKA GRAHAMKA Z MASŁEM (1,7), DŻEM TRUSKAWKOWY, KAKAO (17), JABŁKO
OBIAD ZUPA OGÓRKOWA Z ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), KOPYTKA Z TWAROGIEM (1,3,7), SOCZEK, WINOGRONA

PODWIECZOREK

SEREK HOMOGENIZOWANY (7), CZEKOLADA (6,7,8)

CZWARTEK

25.04.2024

ŚNIADANIE

CHLEB Z MASŁEM (1,7), ZAWIJANIEC Z INDYKA (1,7,9,10,11), POMIDOR, SZCZYPIOR, KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM

OBIAD

ZUPA JARZYNOWA Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), GULASZ WIEPRZOWY (1), KASZA JĘCZMIENNA (1), OGÓREK KISZONY, KOMPOT, MUS OWOCOWY

PODWIECZOREK

ROGAL Z MASŁEM (1,7), KAKAO (7)

PIĄTEK

26.04.2024

ŚNIADANIE CHLEB Z MASŁEM (1,7), SEREK ALMETTE ŚMIETANKOWY (7), KAWA ZBOŻOWA Z MLEKIEM (7), OGÓREK ZIELONY

OBIAD

KRUPNIK Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,9), RYBA SMAŻONA (1,3,7), ZIEMNIAKI, WARZYWA Z WODY Z MASEŁKIEM (7), SOCZEK OWOCOWY
PODWIECZOREK BANAN, BISZKOPTY, MLEKO (7)

Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy.

Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.

Receptury gastronomiczne potraw dostępne są u pani intendentki Izabeli Wróblewskiej. 

 

Data dodania: 2017-01-12 21:28:06
Data edycji: 2024-04-22 13:04:22
Ilość wyświetleń: 28337

Osiągnięcia uczniów

Więcej informacji

Sport w naszej szkole

Więcej informacji

Kalendarz

Szkoła dzisiaj

Więcej informacji
Projekty Unijne1981

Nasi Partnerzy

Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji PublicznejElektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej