44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55
PONIEDZIAŁEK |
27.03.2023 |
II ŚNIADANIE |
CHLEB GRAHAM Z MASŁEM (1,7), SAŁATA ZIELONA, FILET WĘDZONY Z INDYKA (1,3,6,7,9,10), OGÓREK ZIELONY ZE SZCZYPIORKIEM, KAWA Z MLEKIEM |
OBIAD |
ŻUREK ŚLĄSKI (1,3,7,9), MAKARON Z SEREM (1,3), WODA Z CYTRYNĄ, JABŁKO |
PODWIECZOREK |
MUS OWOCOWY |
WTOREK |
28.03.2023 |
II ŚNIADANIE |
ZUPA MLECZNA Z PŁATKAMI OWSIANYMI (1,7), CHLEB Z MASŁEM (1,7), SER ŻÓŁTY (7), OGÓREK KISZONY, HERBATA Z CYTRYNĄ |
OBIAD |
ZUPA OGÓRKOWA Z KASZĄ JĘCZMIENNĄ I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,9), POTRAWKA Z KURCZAKA Z WARZYWAMI I RYŻEM, SAŁATA ZIELONA, KOMPOT |
PODWIECZOREK |
KOKTAIL OWOCOWY NA KEFIRZE (7), SŁOMKA PTYSIOWA |
ŚRODA |
29.03.2023 |
II ŚNIADANIE |
CHLEB Z MASŁEM (1,7), JAJKO GOTOWANE (3), KETCHUP, HERBATA Z CYTRYNĄ, OGÓREK ZIELONY |
OBIAD | ZUPA JARZYNOWA (1,7,9), KLUSKI NA PARZE Z SOSEM TRUSKAWKOWYM (1,3,7), SOCZEK, RZODKIEWKA |
PODWIECZOREK |
JOGURT NATURALNY (7) |
CZWARTEK |
30.03.2023 |
II ŚNIADANIE |
CHAŁKA Z MASŁEM (1,7), KAKAO (7), RZODKIEWKA |
OBIAD |
ROSÓŁ Z MAKARONEM I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,3,7,9), LAZANIA (1,7), SAŁATA ZIELONA, KOMPOT, PAPRYKA CZERWONA, WINOGRONA |
PODWIECZOREK |
SAŁATKA OWOCOWA |
PIĄTEK |
31.03.2023 |
II ŚNIADANIE |
CHLEB Z MASŁEM (1,7), JAJECZNICA ZE SZCZYPIORKIEM (3,7), MLEKO, MARCHEW DO CHRUPANIA |
OBIAD |
KRUPNIK Z ZIEMNIAKAMI I ZIELONĄ PIETRUSZKĄ (1,7,9), KOTLECIKI RYBNE (1,3,4,7), ZIEMNIAKI, KAPUSTA ZASMAŻANA (1), SOCZEK, OGÓREK ZIELONY |
PODWIECZOREK |
CIASTO MARCHEWKOWE (1,3,7) WŁASNEGO WYPIEKU, KAKAO (7) |
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, oregano, bazylia, zioła prowansalskie, papryka słodka mielona, kwasek cytrynowy, cukier wanilinowy. |
|
Zgodnie z informacjami od producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy. |
44-310 Radlin
ul. mjr. P. I. Rogozina 55